Ons team

Dankzij een veelzijdig team is er volop vakmanschap en ervaring op de Beatrix. Leerkrachten krijgen ook ondersteuning van onderwijsassistenten en partners buiten de school.

Leerkrachten en onderwijsassistenten

Meer zorg of juist meer uitdaging? Ons team biedt hulp aan leerlingen die meer tijd nodig hebben voor lesstof. Ook voor het kind dat juist meer uitdaging zoekt. Daarnaast hebben we aandacht voor een soepele overstap naar het voortgezet onderwijs. Met de hulp van onderwijsassistenten kunnen wij hier extra aandacht aan besteden.

Hulp van buitenaf

De intern begeleider en leerkracht bepalen met u wat de beste zorg is voor uw kind. Als de Beatrix deze zorg niet kan bieden, dan schakelen we snel de hulp in van andere organisaties. Samen zorgen we ervoor dat uw kind alles krijgt dat nodig is om te groeien. Elke dag weer.

Team

Arjan Deuzeman

Leerkracht

“Kennis als basis voor onze toekomstige maatschappij”. 
Als leerkracht in de bovenbouw ben ik toegewijd aan het overdragen van kennis met een vleugje humor. Als voorstander van diversiteit in het onderwijs hoop ik meer mannen te inspireren om deze weg in te slaan. De relatie met mijn leerlingen vind ik cruciaal. Door de dagen heen, hoop ik hen te inspireren om zichzelf te ontwikkelen. Mijn streven is een prettig klaslokaal waar leerlingen zich gezien en gehoord voelen.

Team

Chantal van Middendorp

Leerkracht

“Van proberen kun je leren”.
Voor mij is het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en gezien worden. Door te kijken en luisteren naar de kinderen, leer ik veel over ze. Zo kan ik ieder kind helpen zich zo goed mogelijk te laten ontwikkelen op hun eigen niveau. Door dit te proberen, leer ik zelf ook elke dag iets nieuws. Dat wil ik de kinderen meegeven. Zelf houd ik veel van lezen. Als leescoördinator probeer ik de kinderen ook te enthousiasmeren om te gaan lezen!  

Team

Caroline van den Ham

Administratief medewerkster

“Carpe Diem”.
Al bijna 20 jaar doe ik vele administratieve werkzaamheden zoals leerlingenadministratie, financiën en bestellingen. Het leuke aan het werken op een school is dat geen 1 dag hetzelfde is. Verder probeer ik van elke dag iets moois te maken. Want een gezellige sfeer onder elkaar vind ik erg belangrijk. Sporten zoals padel, volleybal en wandelen zijn mijn passie. Daarnaast hou ik erg van reizen, spelletjes, leuke dingen doen met vrienden en mijn gezin.  

Team

Daniëlle Laban

Leerkracht

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”
Een spreuk die mij als leerkracht erg aanspreekt. Als een kind op deze manier denkt, staat het open voor alle avonturen en kan het genieten van alle problemen die zich voordoen. Ik hoop dat ik de kinderen een dergelijke houding mee kan geven, zodat ze zich staande weten te houden in onze drukke maatschappij. Het is een eer om de kinderen in dit proces te sturen en te begeleiden.  

Team

Elsbeth de Graaf

Leerkracht

“Vertrouwen geeft plezier”.
Sommige kinderen komen vol vertrouwen ’s ochtends de klas binnen. Anderen zuchten diep, omdat ze dingen moeten gaan doen die ze moeilijk vinden. Daar zit als leerkracht een mooie uitdaging. Ik wil graag alle kinderen ondersteunen en begeleiden, om zo bij te dragen aan hun school- en leerplezier.  In mijn vrije tijd geniet ik van buiten zijn, op de fiets of wandelend. En als het weer te slecht is, zit ik graag met een boek op de bank. Verder hou ik van muziek en dans.  

Team

Gert-Jan Mulder

Conciërge

Team

Hermina Veenhof

Leerkracht

“Leren is (uit)proberen”.

Als invaller op diverse scholen kon ik veel werkervaring opdoen na mijn studie. Al vrij snel kreeg ik een vaste aanstelling voor een groep 1/2. Op die school heb ik vele jaren met veel plezier gewerkt, ook in andere groepen. Na een aantal jaren in de kinderopvang gewerkt te hebben, sta ik vanaf 2022 weer voor de klas. Met veel plezier. Naast mijn werk ben ik de trotse moeder van drie dochters. Ik hou van gezelligheid, fietsen en winkelen

.  

Team

Jolanda Nienhuis

leerkracht

‘Every child is a different kind of flower and all together make this world a beautiful garden.’ 

Een groep is als een tuin vol bloemen; alle soorten, maten en kleuren. Elke bloem is uniek en heeft zijn eigen specifieke behoeftes nodig om te kunnen uitgroeien tot een prachtige bloem.Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich gezien en gehoord voelt, erachter komt waar zijn of haar talenten liggen en kan uitgroeien als een prachtige bloem. 

Team

Marit Spoor

Directeur

“It takes a village to raise a child”.
Wat ben ik trots dat ik samen met dit schoolteam mag bouwen aan deze fijne school voor uw kinderen! Ik richt me erop dat de leerkrachten en ondersteuners zich kunnen focussen op het lesgeven aan uw kinderen. Samen plannen maken voor de toekomst en deze plannen werkelijkheid laten worden in de klas is waar ik voor ga. Hierbij sta ik graag in verbinding met u als ouders. In mijn vrije tijd bezoek ik graag met mijn gezin een museum of maak een avontuurlijke wandeling in deze mooie omgeving.

Team

Marlies Timmer

Leerkracht

“Education is the most powerful weapon which you can use to change the world”.
Ik geloof sterk in de kracht van onderwijs. Je kunt een leven lang leren, hoe mooi is dat! In mijn vrije tijd bezoek ik graag musea, houd ik van cultuur en geschiedenis en heb ik een Bourgondische inslag. Muziek, een hapje en goed gezelschap geven me energie. En deze energie mag ik inzetten op de Beatrix om bij te mogen dragen aan de educatie van uw kind. Geweldig!

Team

Mieke Smit

Leerkracht

“Gras groeit niet door er aan te trekken”.
Na ruim 25 jaar ervaring als intern begeleider, naast het lesgeven, ben ik de laatste jaren weer helemaal terug voor de klas. Terug naar waar ik voor gekozen heb, omdat de IB-werkzaamheden steeds verder van het werken in de klas af kwam te staan. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten door te wandelen, fietsen en in de tuin werken. Ik houd van vakantie vieren, waar dan ook, maar het liefst aan de kust.  

Team

Rianne Honigh

Leerkracht

“Kan ik niet, bestaat niet”

Getuige mogen zijn van de ontwikkeling van kinderen in brede zin, dat vind ik het mooie van het basisonderwijs. In een veilige omgeving mogen we samen steeds weer nieuwe dingen proberen en leren. Zelf wil ik ook graag nieuwe dingen leren en ontdekken. Die nieuwsgierige houding probeer ik bij de kinderen te stimuleren. In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met mijn gezin of ren een rondje in het Bennekomse bos.

Team

Roos Abbink

leerkracht

“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!”

Ik geniet enorm van lesgeven aan kinderen! Positiviteit staat bij mij voorop. Ik geloof dat alles wat je aandacht geeft, groeit. Enorm leuk dat ik deel mag uitmaken van de groei van uw kind! 

Ik zet graag verschillende werkvormen in om een doel te behalen, zoals bewegend leren of buiten leren. 

In mijn vrije tijd geniet ik erg van reizen, de zon, muziek, spelletjes spelen en samen zijn met vrienden en familie. 

Team

Roos Bets

leerkracht

‘Goed onderwijs vindt plaats tussen het lesgeven door’
Kinderen moeten op school een boel leren, maar een heleboel belangrijke vaardigheden leren ze niet uit boeken. Deze leren ze door de verbinding met elkaar en de omgeving aan te gaan. Door te luisteren naar elkaars ervaringen kunnen kinderen een boel leren. In mijn vrije tijd probeer ik ook die verbinding te zoeken. Activiteiten met vrienden plannen, een mooie wandeling maken of creatief bezig zijn.

Team

Stijn Aarts

Vakleerkracht bewegingsonderwijs

“Never give up on something you believe in!”
Binnen CNS Ede werk ik als vakleerkracht bewegingsonderwijs, zo ook op de Beatrix. Als vakleerkracht heb ik het geluk dat ik alle klassen les mag geven, waardoor ik ook alle leerlingen leer kennen en kan zien groeien. Tijdens de lessen bewegingsonderwijs zijn we niet alleen bezig met bewegen maar ook met samenwerken en de cognitieve- en  sociaal emotionele ontwikkeling. Plezier is de basis, dus het is belangrijk dat we leren omgaan met onze verschillen en met winst en verlies. Samen staan we sterk!  

Team

Suzan Evers

Leerkracht

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”.
Elke dag opnieuw is het weer genieten samen met de kinderen. Een gezellige klas is voor mij een uitgangspunt om goed te kunnen leren en werken. Sporten en met name korfbal vind ik erg leuk om te doen. In de klas probeer ik dit ook in de lessen toe te passen. Lekker bewegend leren! Verder hou ik ervan om lekker uit te waaien aan het strand.  

Team

Tjallien de Leur

Onderwijsassistent

“Bouwen aan groeiend zelfvertrouwen”.
Ik geef Remedial Teaching aan leerlingen in de bovenbouw. Samen oefenen en spelletjes doen om beter te worden in lezen, spelling of rekenen. Ook werk ik met veel plezier met de kinderen die juist extra uitdaging nodig hebben. Verder ondersteun ik leerkrachten met allerlei klussen, om de werkdruk te verminderen. Ik hou erg van spelletjes, creatief zijn, koken en bakken. En van kampeervakanties in de bergen, met avontuurlijke wandeltochten.  

Team

Yvonne Diderich

Onderwijsassistent

“Alles op een rij, maar niet altijd in de juiste volgorde”.
Ik ben de onderwijsassistent van groep 1 t/m 4, werk veel met leerlingen, zowel in de klas als buiten de klas. Bij leesprogramma Bouw! ligt mijn expertise. In mijn werk met de leerlingen vind ik het belangrijk om ruimte te maken voor grapjes en humor. Dit houdt de sfeer ontspannen, waardoor we goed en gefocust kunnen werken.  

Team

Yvonne Rietberg

Individuele begeleiding van zorgleerlingen

“Persoonlijk perspectief voor ieder kind!”
Op onze school help ik leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben op leer en/of sociaal-emotioneel gebied. Het is heel boeiend en dankbaar werk. Zorg bieden waardoor een leerling zich op zijn plek voelt. Ook bied ik een helpende hand waar dat nodig mocht zijn. Naast dit mooie beroep geniet ik privé van korfballen, lezen en tijd doorbrengen met mijn gezin.  

Team

Zoë Gijsbertse

Leerkracht

“De waarde van het leven, is wat je er mee doet”.
Als klein meisje begon ik ooit met dansen. Deze hobby en passie voor dansen groeide uit naar een mooie carrière als docent dans. Na het krijgen van mijn eerste kindje besloot ik de PABO te gaan doen en zo werk ik al enkele jaren in het onderwijs in de bovenbouw. Zo blijft mijn passie voor lesgeven bestaan.