Vertrouwenspersonen

Kinderen, ouders en teamleden kunnen bij de Interne Contactpersoon (ICP) terecht met vragen of klachten over pesten, discriminatie, agressie of geweld.

Op onze school is dat Elsbeth de Graaf. Zij biedt naast een luisterend oor ook begeleiding bij eventuele vervolgstappen. U kunt Elsbeth bereiken via het telefoonnummer van school of via de mail: e.degraaf@cnsede.nl.

Externe vertrouwenspersoon

Als u een probleem of klacht hebt, gaan we graag eerst zelf het gesprek met u aan. Het eerste aanspreekpunt bij problemen is daarom de leerkracht van uw kind. Contact met de directeur is de volgende stap. Komt u er met de school niet uit? Dan klopt u aan bij de Externe Vertrouwenspersoon.

Sonja Tettero is de Externe Vertrouwenspersoon van CNS Ede. U kunt haar bereiken via sonja@vertrouwenszaken.nl of telefonisch via 06-24676470.

Aanspreekpunt bij pesten

Als uw kind op school gepest wordt is het belangrijk dat u de leerkracht zo snel mogelijk benadert. U kunt ook contact opnemen met Marlies Timmer. Zij is het interne aanspreekpunt. Ze is telefonisch bereikbaar op school of per mail: m.timmer@cnsede.nl.